Eiendomsmeglere Denia
Eiendommer for salg på Costa Blanca Nord

Eiendoms søkEiendoms type:

Pris - min. Euro:

Pris - max. Euro:

By:

Soverom - min.:

Bad - min.:

Eiendom ref.nr.:

Hva våre kunder sier:

Costa Blanca Nord er uten tvil en av de mest vakre og pittoreske kystområder ved Middelhavet hvor dramatiske fjell møter et grønt og frodig landskap med appelsintrær, oliven og vindruer som omkranser koselige småbyer med lave leve kostnader, gode kommunikasjoner, utmerkede skoler, et meget godt utbygd helsevesen og ikke minst et sunt og godt klima med rundt 300 sol dager i året, gjør vårt område til et perfekt sted, enten det er som permanent bolig eller som et feriested for deg og din familie eller for din bedrift.

Coastline Properties er en veletablert og uavhengig eiendomsmegler med over 10 års erfaring fra dette området med kontor i Denia og dekker hele området som kalles Costa Blanca Nord. Med vår unike lokalkunnskap og vårt store tilbud av alle typer boliger, eneboliger, rekkehus, bungalower, leiligheter, finca eller tomter i sammen med vår personlige og individuelle services er vi trygg på at vi kan finne nettopp din drømme bolig.

Vi er stolte over å kunne tilby en service med høy standard og profesjonelle råd som vil lede deg gjennom hele prosessen med å kjøpe din bolig i Spania. Vi tilbyr også en komplett service til de som ønsker å selge eller bytte til ny bolig. Ta kontakt med oss for gratis verdivurdering og gode råd.

For full oversikt over alle våre tjenester, besøk vår side over tjenester her.

Copyright © 2018 Coastline Properties Spain - Estate Agents in Denia - All Rights Reserved |  Hjem  |  Søk eiendommer  |  Vårt kontor  |  Tjenester   |  Kontakt

Coastline Properties: Plaza Jorge Juan, No 2, Denia. Telefon: 965 782 570. Klikk her for å se vårt kontor på kartet